liverpool pelipaita olisi sanonut haluavansa

liverpool pelipaita olisi sanonut haluavansa viedä Hazard Old Traffordille, lauantain ottelu osoitti, miksi se olisi belgialaisen virhe. Hän nauttii Maurizio Sarrin antamasta vapaudesta; katsella Unitedin kolmen parhaan taistelua sujuvuuden puolesta oli muistuttaa kuinka turhautunut Hazard oli kerran Mourinhon alaisuudessa.

ANTHONY MARTIAL VOI TARJOA KUOLMAA VIIMEISTELYÄ Lahjakkaalla ranskalaisella hyökkääjällä oli minimaalinen vaikutusvalta suuressa osassa Stamford Bridgen ottelua, mutta hän käytti kahta mahdollisuutta muuttaa Unitedin iltapäivää ja ehkä jopa heidän kausiaan. Vertaa hänen viimeistelykykyään Romelu Lukakun taitoon, joka lähetti vapaapotkun vaarattomasti, jos United aikoo menestyä tulevina vuosina, he tarvitsevat jatkuvasti Martial-peliä hänen pelipaita lapselle potentiaalinsa mukaan.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*