liverpool pelipaidat molempien joukkueiden

liverpool pelipaidat molempien joukkueiden sekä pelaajat että henkilökunta tulivat kentälle joukkotähdössä. Katso Forestierin haaste ja siitä seuraava joukkotähdytys: Ja tässä on näkymä rynnäkköstä katsomossa: Se on hullua. Kaikki tämä « ystävällisessä » ottelussa. Forestieriä on syytetty lyönnin heittämisestä, ja sen voidaan nähdä tapahtumassa heitetyn lattialle. Siitä huolimatta se oli todella huono haaste ja Mansfieldin pelaajilla oli kaikki oikeudet olla vihainen BBC: n toimittaja Rob Staton on vahvistanut, että FA on todellakin tutkimassa tapausta, mikä saattoi nähdä Forestierin ankaran rangaistuksen. Mansfieldin johtaja David Flitcroft tuomitsi lähitaistelun haastattelussa ottelun jälkeen, jossa hän pelipaidat lapsille  vahvisti, että yksi pelaajistaan lyötiin kasvot.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*