juventus pelipaita ronaldo Ja Marcan mukaan

juventus pelipaita ronaldo Ja Marcan mukaan Blaugrana on luonut Dembelelle uuden säännön, jossa häntä ei nyt saa sammuttaa puhelimensa, eikä häntä saa myöskään pitää hiljaisena yön yli, jotta klubi voi aina ottaa yhteyttä häneen, jos Jordi Alba ilmoitti torstaina, että hänen mielestään Dembelen on parannettava kentällä. « Hän [Dembele] on meille tärkeä pelaaja », Alba sanoi maalia kohti.

« Hän on nuori, mutta pukeutumishuoneessa meillä ei ole koskaan ollut mitään ongelmia. Päivän lopussa hän pelaa hyvin. » Asiat voivat parantua kentän ulkopuolella, mutta olemme tyytyväisiä häneen. « Barca kohtelee kovaa matkaa Levanteen. sunnuntaina ja Spursia lasten jalkapallo peliasut vastaan esiintyessään Dembele todennäköisesti alkaa jälleen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*