juventus pelipaidat Neymar on kielletty k

juventus pelipaidat Neymar on kielletty kolmesta eurooppalaisesta ottelusta hänen käyttäytymisensä jälkeen Pariisin Saint-Germainin Mestarien liigan poistumisen jälkeen Manchester Unitedista maaliskuussa. PSG näytti siltä kuin he risteilevät puolivälieriin, kun he voittivat Unitedin 2-0 Old Traffordilla ensimmäisessä mutta ne pudotettaisiin upeissa olosuhteissa.

United johti 2-1 viimeisiin minuutteihin, mutta hänelle annettiin kiistanalainen rangaistus seisokissa. Diogo Dalotin itsepäinen laukaus tarttui Presnel Kimpembeen käsivarteen. mutta VAR: n jalkapallo peliasut lapsille kuulemisen jälkeen annettiin pistepotku. Marcus Rashford sitten

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*